ÁRAJÁNLATKÉRÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

  • Kérem töltse ki a jobb oldalon található űrlapot (minden mező kitöltése kötelező), majd küldje el ezt nekünk. Fontos, hogy minél pontosabban írja le, mire szeretne árajánlatot kérni, milyen helyszínről van szó, mik az igényei, stb.
   Ez segít abban, hogy minél pontosabb árajánlatot tudjunk készíteni Önnek, illetve hogy jobban fel tudjunk készülni a személyes egyeztetésre.
  • Az ajánlatkérő beérkezését követően rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy az esetlegesen hiányzó információkat megbeszéljük, illetve hogy a személyes helyszíni felmérés időpontját egyeztessük, mivel pontos árajánlatot csak ezt követően tudunk adni.
  • A helszíni felmérés és személyes egyeztetés során megvizsgáljuk, hogy a helyszín, illetve az Ön igényeinek ismeretében milyen műszaki megoldások, eszközök alkalmazása lenne a legmegfelelőbb, legoptimálisabb.
  • Ezt követően a rendelkezésre álló információk alapján rövid határidővel elkészítjük az Ön egyedi igényeire szabott árajánlatot.
  • Amennyiben az ajánlatban szereplő rendszer elnyerte tetszését, adja le megrendelését! A  megrendelés során egyeztetésre kerül a telepítés dátuma és időpontja, melyben rugalmasak vagyunk.
   Telepítéseket csak hétvégén, illetve hétköznapokon az esti órákban vállalunk.
  • A megrendelés után néhány napot várni kell, amíg az eszközök megérkeznek, de általában 1-2 héten belül sor kerül a beszerelésre.
https://www.kolsec.hu/wp-content/uploads/2017/02/helloquence-61189v.jpg

TUDTA?

A vagyonvédelmi rendszereket kiépítő társas és magánvállakozók szigorú törvényi szabályozás szerint végezhetik tevékenységüket.
Számos feltételnek meg kell felelni, ilyen pl. a felelősség biztosítás, a rendőrségi nyilvántartás, a szakmai végzettség is.
Válasszon hivatalos, engedélyekkel és referenciával rendelkező vállalkozót!